Traiteur
op maat

U organiseert een evenement? Denk dan aan een traiteur dienst aan huis. U kunt de gevraagde bestelling afhalen of we leveren deze aan huis (met of zonder opdienen ter plaatse)

Chef aan
huis

U wenst een aantal gasten te ontvangen, maar u hebt geen zin om uren in de keuken te spenderen, breng de chef dan naar u thuis! Samen met u bouwen wij een menu op en wij zorgen voor de rest!

Laatst
nieuws

03/12/2017
JE KOOKT NIET GRAAG VOOR DE FEESTEN?
Je wil in de keuken niet blijven tijdens de Feesten? Zie onze...

29/06/2017
Voor uw familie diner, brengt u "DE CHEF" thuis
U kunt dan genieten van het feest en blijf dicht bij je familie of...

Ontdek ons aanbod
aan keukenlessen

Zin om de theorie in praktijk om te zetten? Wij bieden jullie een aantal keukenlessen aan in een aangename en gezellige sfeer.

Welkom op de site van
Martine Chevalier

Martine Chevalier nodigt u, via diverse formules, uit om te genieten van een originele en oprechte keuken. Om mee te nemen of geleverd, met of zonder opdienen, ons dienstenaanbod zal steeds via een « à la carte » formule worden aangeboden dat zeer geapprecieerd wordt bij onze klanten.
Traiteurdienst, chef aan huis, of het organiseren van recepties, wij zullen steeds met een grote flexibiliteit de menu’s opstellen op basis van jullie behoeften. Wij bieden tevens een aantal keukenlessen aan in ons atelier of bij u thuis.

Meer weten

Traiteur Martine Chevalier

Burgemeesterstraat, 23
1050 Elsene
BTW : BE0468.900.671

Tel. : +32 (0)2 771 46 96
GSM : +32 (0)477 267 450